marți, 26 octombrie 2010

Primul boutique-hotel din România a împlinit 10 ani

Residence Hotels a aniversat săptămâna trecută 10 ani de la inaugurarea primului „boutique-hotel” din România, în prezenţa a sute de personalităţi din lumea diplomatică, artelor, media şi cea a afacerilor. Situate în imediata apropiere a Arcului de Triumf, Hotelurile Residence - Arc de Triomphe, Domenii Plaza şi Club Palace - sunt o adevărată declaraţie de stil şi eleganţă.Residence Hotels a devenit primul membru din România al asociaţiei europene „Exclusive Hotels”, fiind încadrat la categoriile „Luxury” şi „Charm&Character”.

Din ianuarie 2010, Residence Hotels se numără printre primii membrii ai „Boutique and Lifestyle Lodging Association”, singura asociaţie mondială a hotelurilor boutique, cu sediul la Los Angeles. „Residence este o marcă 100% românească, construită cu o investiţie integral românească.
Este o împlinire şi o mândrie personală să ştiu că am putut oferi bucureştenilor o parte din frumuseţea care l-a făcut vestit în perioada interbelică,” a declarat Cristi Penescu, proprietarul grupului Residence.Camerele şi spaţiile hotelurilor sunt decorate cu obiecte de artă, de la statui din bronz şi argintărie veche la cristaluri şi porţelanuri rare, multe dintre acestea fiind piese de anticariat. 

Acestora li se adaugă materiale din bumbac egiptean sau lână englezească, lemn preţios şi marmură de Carrara, împreună creând atmosfera unică Residence. “Cele două hoteluri, Arc de Triomphe, Domenii Plaza, cărora li se adaugă Club Palace, dau glas oricărui capriciu. Oaspeţii pot cina la restaurantele bio cu specific mediteranean şi internaţional după ce, în timpul zilei, au înotat sau au jucat tenis. 

Cina poate fi urmată de ore de spa cu şampanie, ciocolată şi căpşuni.Priveliştea asupra Bucureştiului, noaptea, de la terasa Hotelului Domenii Plaza, însoţită de muzică aleasă, conturează atmosfera de poveste regăsită la Residence”, se arată în comunicatul de presă. 

De-a lungul primei decade, multe personalităţi au trecut pragul hotelurilor Residence: de la reprezentanţi de seamă ai unor case regale şi diplomaţi la iluştri artişti, de la oameni politici la celebrităţi din lumea filmului, de la oameni de afaceri la turişti îndrăgostiţi de atmosfera unică a unui boutique-hotel.

sursa: horeca.ro
www.a4f.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parearea voastra conteaza.