marți, 5 octombrie 2010

Cel mai înalt restaurant din lume se deschide în Dubai

Emaar Hospitality Group (EHG) a anunţat lansarea celui mai înalt restaurant din lume în ianuarie anul viitor. Restaurantul se va numi Atmosphere şi va fi localizat la etajul 122 al turnului Burj Khalifa din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume şi, totodată, cea care găzduieşte Armani Hotel, anunţă HotelierMiddleEast.com. Marc Dardenne, CEO-ul EHG, spune că "este un concept nou. Va fi o cameră de grill şi una de lounge. Aici se va putea prânzul şi cina, se vor putea bea cocteiluri între întâlniri.

IMPROVISNEYLAND

Spectacol de improvizatie. Cu:Axel Moustache, Pavel Barsan, Radu Ciobanasu, Madalin Mandin, Andreea Samson, Monica Anastase, Rozana Radu. La pian: Vlad Pasencu, Marian Hancu.
Teatrul Apropo · Miercuri, 6 Octombrie 20:00

Improvisneyland este cea mai tanara si una dintre putinele trupe de teatru de improvizatie din Romania. Ei s-au format in anul 2008, la initiativa lui Axel Moustache, actor la Teatrul National din Bucuresti. Trupa este formata din sapte actori profesionisti, de la diferite teatre natinale, cum ar fi TNB sau Teatrul de Comedie din Bucuresti si trei pianisti.

Teatrul de improvizatie este diferit de stand-up comedy, sau de sitcom pentru ca nu exista un scenariu sau regizor. Portofoliul Improvisneyland cuprinde peste 40 de jocuri de improvizatie, care includ jocuri verbale, vizuale, muzicale sau cu voluntari din public.
Improvisneyland sustin spectacole de improvizatie in cluburi, la festivaluri sau la spectacole in aer liber, la inaugurari sau la team-building-uri.

sursa: sapteseri.ro
www.a4f.ro