sâmbătă, 30 octombrie 2010

Noutăţi la Premiile de Excelenţă Vinul.ro 2010

Competiţia „Premiile de Excelenţă Vinul.ro”, organizată pentru a doua oară de Vinul.ro, s-a desfăşurat în perioada 25-29 octombrie 2010, la AROMA – Centrul de excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară. Ediţia de anul acesta a venit cu noutăţi semnificative faţă de anul trecut, şi anume introducerea unei secţiuni destinată în exclusivitate vinurilor non-retail, vinuri distribuite doar în hoteluri, restaurante, cafenele sau firme de catering, în magazinele specializate de băuturi sau în magazinele de tipul cash&carry. Astfel, juriul a avut de apreciat, pe lângă vinurile cumpărate de organizatori din marele retail şi vinuri din secţiunea non-retail.


Cea de-a doua modificare adusă „Premiilor de excelenţă Vinul.Ro” este aceea că, de anul acesta, competiţia a devenit una internaţională, mai mulţi producători din ţările învecinate (Republica Moldova, Ungaria, Serbia şi Bulgaria), precum şi importatorii români care reprezintă mărci din alte ţări pe piaţa din România fiind invitaţi să participe cu probe în secţiunea destinată vinurilor non-retail.

marți, 26 octombrie 2010

Primul boutique-hotel din România a împlinit 10 ani

Residence Hotels a aniversat săptămâna trecută 10 ani de la inaugurarea primului „boutique-hotel” din România, în prezenţa a sute de personalităţi din lumea diplomatică, artelor, media şi cea a afacerilor. Situate în imediata apropiere a Arcului de Triumf, Hotelurile Residence - Arc de Triomphe, Domenii Plaza şi Club Palace - sunt o adevărată declaraţie de stil şi eleganţă.Residence Hotels a devenit primul membru din România al asociaţiei europene „Exclusive Hotels”, fiind încadrat la categoriile „Luxury” şi „Charm&Character”.