marți, 12 octombrie 2010

Armani Hotel şi în Paris

Celebrul Imperiu din industria Fashion, Armani urmăreşte să se extindă în sectorul hotelurilor de lux prin deschiderea celui de-al treilea hotel brandul Armani în Paris. În prezent vâlva creată în jurul primului hotel Armani din Dubai în Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, acaparează opinia publică. Al doilea hotel al lanţului urmează să fie deschis în Milano, la jumătatea anului 2011, oraş care întâmplător este casa lui Armani.

Imperiul Armani va colabora în continuare cu Emmar Hotels&Resort pentru a promova moda italiană.
Cei doi giganţi, Armani şi Emmar Hotels&Resorts au colaborat prima dată în 2004 şi au fost de acord să promoveze lanţul hotelier în oraşele mari ale industriei fashion din lume.
După ce vor deschide hotelurile din Dubai, Paris şi Milano, Armani Hotels se va extinde şi în New York. O publicaţie italiană a anunţat că Armani a cumpărat o insulă exotică grecescă la preţul de 191 milioane de euro.Mark Dardenne, directorul general al Emmar Hotels&Resorts a anunţat că hotelul din Paris se află în stadiul de design. El a mai anunţat că răspunsul la primul hotel Armani a fost pozitiv şi brandul va creşte după această aventură. Dubai este locul frecventat de giganţi din toate sectoarele economiei şi celebrităţi de top care cheltuiesc mult pentru serviciile de lux. Se estimează că brandul Armani va deveni la fel de cunoscut în industria ospitalităţii cum este în prezent în industria fashion. 

www.horeca.ro 
www.a4f.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parearea voastra conteaza.